Tuesday, February 14, 2012

Foto's: politieauto versus lantaarnpaal

Bedrijfsongeval Rotterdam


Geplaatst op 12-02-2012 20: 03 door ricardo in Volkswagen 66 Reacties»

Utrecht. Eerder vandaag. Een politieagent op weg naar het maken van een botsing met de flexibiliteit van een lantaarnpaal onwillekeurig kennis p.

P sterke arm van de wet-zeker in p Domstad-ritten in grote aantallen rond in Tourans verzorgd. Ze ziet zelden harde schijf, de ondergetekende overdreven, maar als ze, natuurlijk doen, die meest acuut mis kan gaan. Dit is ook het geval op p p agent werken op zijn dienst-Volkswagen met p Vleutenseweg nodig snelheid tegen een lantaarnpaal, maar internet voor p voortgezet en gevel van een Surinaamse eetgelegenheid kwam tot stilstand. Ten minste, lijkt het dat hij niet internet muur geraakt baseren. Gelukkig raakte niemand ernstig gewond.

Commenter @ Bigcar was er en uitgelegd p enorme nasleep op foto. Meer bewijs op ongewenste auto.

Dat er de nodige materiele stuk tot p politiedienst gaat is (logische, waar werk is gedaan...) geen geheim meer. Zie ook deze statistieken. P lantaarnpaal in betere tijden die u hier ziet. Of p auto in kwestie zonder optische- of geluid signalen reed is ons niet bekend, maar is van mening dat er geen knipperende lichten of sirenes p uploader om stond zijn.

IHR achteruitrijlicht lampen zijn op. IE zou hebben geprobeerd om weg te gaan?

@ E34M5Touring: :P het heeft al jaren bekend dat p rijden kan, die, bovendien was niet politie meerdere malen bevestigd in p weg kijken.

@ agera: serta en echte helden van p p weg… komen.

ze kunnen ook al agera @: schieten, lijkt ze zijn nog steeds goed in 2012 anno enige boetes...

@ E34M5Touring: Ik denk dat p repeaters

@ mopar: kon ook, ik probeer zo weinig mogelijk naar p rug van een politie-auto te kijken ….

@ E34M5Touring: goed naar p voorkant? Ik denk dat deze foto nog best Serta op p aanschouwbaar.

@ Agentjes die de detectives of gewone in een Surinaamse broodje waren had trek?

@ norge: p @ detective was :P aantonen dat deze Volkswagen zeer stevig en solide en zou beter zijn als dat "Japanse swag". Maar uiteindelijk kwam hij achter dat fout zat:P

@ agera: dat we weten niet nog, p resultaat van p kia moet nog komen.. die heeft gemist bigcar...

@ :D e Kia dennisr heeft maar een Hotdog gemist p paal en ontmoette.

@ dennisr: hmm... beste zou zijn dat ik miste wat is (zeer). drukke tijden)

Sorry dat we hier niet ' als ' knop...

Bakens niet vereist... Maar Er:

"Ondergetekende ze ziet er zelden overdreven harde schijf"

Ik zie ze bijna altijd al te hard rijden, vooral in bochten...

@ utr1984: Ik las het ook bij een nieuwsbericht op RTV Utrecht. Klagen ook over het gedrag van Reageerders gelegerd politieagenten in Utrecht. Serieus, wat ik mis. Zelden zie het echt nooit.

@ utr1984: 40 in een bocht van 90 graden in zijn 3 gaat gemakkelijk...

@ utr1984: maar u weet stations natuurlijk met ongeveer 20 een 30 door p bend. Is niet goed voor het milieu en uw invloed tijd ' t. Nadat p weer en p auto op snelheid buigen om het juiste moet u gas geven.

@ Emile_Benz: ik zeg dat serta? Ik zie ze regelmatig als idioten door het verkeer, vaak dat van die jonge jakkeren die vinden zo'n Touran agentjes leuke express...

Zodra zij wat raar op p weg voor een verkeerslicht geparkeerd waren. Dat zij zich ook met de auto hadden, dus in plaats van p in p van p zelfs alleen achteruit en ze ging te rijden maar een auto over, opnieuw door rood en serta quietely voortrollen. Afgezien van dat zij moeten duidelijk over een voet uit en voet, ze weten maar al te goed te maken misbruik van hun positie.

@ utr1984: dat was overigens ook op p Vleutenseweg – zat er ooit op kamers:)

Tja p Nederlandse politie die een Mitsubishi Space Star rijdt is de eerste niet te serieus worden genomen.

@ agera:

Het kan nog erger, hahaha * kuch kuch ** Belgie *
Maar geven u volkomen gelijk, maar het is ze laatst opgevolgd met welke Mitsubishi een vriend van mij om naar p 180 reed op p A20 kant: S

@ agera: ze was In Utrecht rond in een focus ST:

Ik denk dat nog kan.

@ mopar: bijna goed. Van p Focus zij maken portretten, p Tourans hen rijden. Bij voorkeur tegen Polen.

@ mout: Ik zie hem vaak genoeg rijden anders in Utrecht. Maar ze hem alleen gebruiken voor achtervolgingen in alcohol controles.

Ik werk naast auto schade Friesland, hoe vaak politie auto's op aanhangwagen aankomen is echt abnormaal... kan het niet laten om te grijnzen als ze met een gebroken rug p komen te buigen Touran... ongetwijfeld echter het pistool ze aardige mensen die agenten... Na 5 uur...

@: wat doe je wilt ook dennisr Tourans, die dingen hebben een wegligging van een koelkast op wielen.

@ dennisr: wat is weer daar goed grappig? Maar die idioten niet hebben geleerd om te rijden die poesje en die uiteindelijk moeten we betalen hen! Of u denk dat ze waren 2 maanden salaris?

@ mightymike:

Bedrijfsongeval Utrecht

No comments:

Post a Comment