Tuesday, February 14, 2012

Kijk uit, zoals er komt ijzel [Drift waarschuwingen] op

Bedrijfsongeval Rotterdam


Geplaatst op 12-02-2012 tot en met 15: 15 door ricardo in verkeer 38 Reacties»

Winterweer lvl: 99

Wie heeft geen zin, vanavond te veiligheidsrails of bermen lantaarnpalen overtocht naar ontvangen auto doet goed naar deze blog weer sleuven hiervoor chat: JAAA, verhoogd risico op DRIFT situaties!

P elfstedentocht niet in ons land in termen van bevroren water, aangezien p dooi heeft bereikt. En het sneeuwt op verschillende plaatsen. Kust provincies kunnen overgaan in dat sneeuw in p, ergo: ijzel regen op p wegen. Die laag van zachtheid om te komen tot wat al gezouten wegen in automotive is kan ook p dia's. P woorden van terug online:

Er blijft een kans gisteravond op vanavond en gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. Wat meer Later vanavond en vanavond buitjes trekken in het hele land, waar de kans op ijzel is.

Kijktip bindende: een mix van ijzel en een aflopende pad kan leiden tot een situatie ergste-scenario, zoals is vastgelegd in deze film. Ga weg!

Dringt er bij geen niks, gewoon voorzichtig rijden.

Dus meteen toch maar p bezaaid banden assembleren voor morgen vroeg.

Ik ben gewoon ga me fiets klaar voor epische lol = D Snowboard ipv een een voorwiel. Gegarandeerde lol?

@ The_12oach: Uhm, snowboard op een ijswegdek is geen lol ik denk. Ijzel is niet een mooie platte laag maar hobbel-p-bobbel ijs. Het is maar wat je wilt...

@ The_12oach:

Verre van lijkt zelfs, dat een snowboard is te zwaar en te lang zijn als u nu mini ski's had je wilde verneuken serta serta misschien maar zelfs het mooier om te gaan met een gewone fiets p.

@ Hupke: @ Wesley: Serta gaan we iets anders vinden zo lang als ik kan blijven overeind iets maar ik vind op dat ding alles best hahaha. Auto ik blijf bij uit p buurt een beetje ken mezelf.

Door het vrij toch. Het zou 4 en p thermometer is nog niet is hier boven p-1. In oostzaan

@ bartjuh: wanneer p ze ook plassen p auto vaders East-6

Nog, nice stations? Doe het op elke beurt met mijn vrachtwagen. Toont wat verbaasde eruitziet wanneer ze gaan om te zien een dergelijke transversale bakbeest p buigen.

@ mopar: u wil uw rijbewijs? Serta zou ik houd in gedachten dat je terug pas na 2 maanden en niet na een paar werkdagen (lang leve 2012). Maar dat zal enorme geen juiste probleem?

@ Desert Knight: Ahh kijken, Livin ' zoveel als your name…

@ mopar: u kunt doen met uw 'moeilijke', maar als u kunt ijsselt de serta bakbeest gassen en verzenden wat u wilt, maar u rijden vanaf daar gaat, of u op noppebanden moet??

Dat is krassen:D

@ North West:

Geen het kidding. Maar dit zal waarschijnlijk opnieuw voor een hele lange spits. Altijd leuk, altijd leuk.

Verdomme niet opnieuw was ik blij dat het was minder koud en internet p sneeuw was smelten het begint opnieuw.

@ agera: 1 dag maar, dan is het weer over:)

Je moet echt geen grip hier in Friesland om verzoekt. U alleen dia rechtstreeks echt gecontroleerde stations niet echt :P slagen.


Bedrijfsongeval Utrecht

No comments:

Post a Comment